partyfly_elektrolyyttipore

HEI HEI DARRALLE

Tiesitkö, että saksalaiset juo 38% enemmän kaljaa kun suomalaiset? Eipä siis ihme, että darraan on kehitetty ihan oma rohto korjaamaan Oktoberfestin jälkeistä krapulaa.

ELETROLYYTIT KRAPULAAN

Partyfly ei ole vaan mikä tahansa vitamiinipore, vaan sen sisältämät elektrolyytit nesteyttää ja palautaa kehoa. Darrahan on pitkälti vain nestehukkaa – sen takia aamulla janottaa niin pirusti, vaikka on koko yön juonu!

Kummeli krapula
Partyfly pore

PORE POHJANMAAN KAUTTA

1) Nauti alkoholia kohtuullisesti.

2) Porisuta tabletti vesilasiin ja juo ennen nukkumaan menoa. Juo runsaasti vettä, ehkä myös kebappi kylkeen.

3) Herää ja porisuta vielä yksi tabletti.

Partyfly pore
partyfly_elektrolyytit_poretabletti

PARTYFLY 4-pack

Saksalainen poreileva darrapilleri.

Kankkunen johtuu usein nestehukasta ja suolojen puutteesta elimistössä. Tässä saksalaisten ystäviemme innovaatio darrankorjaukseen elektrolyyteilla. Kuivan kropan kosteuttaminen on ensimmäinen askel darrattoman huomisen tavoittelussa. Eihän se dagen efter ole kenestäkään mitenkään hirveän kiva juttu.

4,99€

Yksi poretabletti sisältää 185mg kaliumia, 492mg natriumia ja 80mg vitamiini C:tä.

Kyllä – tai ainakin helpottaa. Tämä saksassa tuotettu nootrooppi on uusinta uutta darranpoisto markkinoilla. Dagen efter johtuukin usein nestehukasta. Partyfly® darrapore auttaa veden kanssa nautittuna kehon nestetasapainon palauttamisessa. Tiesitkö muuten, että Saksassa juodaan enemmän olutta kuin Suomessa – eikä saksalainen nahkahousu Hans tunnetusti darraa pode.