Virhevastuu

Nootroopit.com on sitoutunut tuomaan asiakkailleen vauhdikkaimmat innovaatiot ensimmäisenä Suomeen. 

Tuotteemme ovat ensisijaisesti tarkoitettu kaikille itsekehityksen kautta rauhan sensaatiota etsiville. Kaikki ihmiset ovat kuitenkin omilla tavoillaan erilaisia ja useimpiin ruokiin ja ravintolisiin reagoiminen on yksilökohtaista – joskus reaktio voi olla haitallinen. Asiakkaamme ymmärtävät käyttävänsä myymiämme tuotteita aina omalla vastuullaan. 

Kenenkään ei myöskään tulisi käyttää tuotteitamme, mikäli on syytä epäillä niiden aiheuttavan käyttäjässään haitallisen reaktion.

Lääkeviranomainen ei ole arvioinut tai hyväksynyt sivustollamme tai sosiaalisen median tileillämme esiintyvää tuotetietoutta, eikä siihen perustuvia väittämiä. 

Myymämme tuotteet eivät ole lääkkeitä, eikä niitä ole tarkoitettu diagnosoimaan, hoitamaan, parantamaan tai ennaltaehkäisemään sairauksia. Emme ole myöskään verkkoapteekki.

Jos sinulla on terveyshuolia, ota aina ensisijaisesti yhteys lääkäriin tai muuhun valtuutettuun terveydenhuollon tahoon. Kysy tarvittaessa lääkärin neuvoa kokeillessasi nootroopit.comin tarjoamia tuotteita. Olethan tietoinen, että jotkin nootroopit.comin myymistä tuotteista saattavat vaikuttaa lääkitykseesi.

Mikään myymistämme tuotteista tai esittämistämme väittämistä ei korvaa lääkärin neuvoa. Sinun on oltava aina yhteydessä lääkäriin terveyshuoliesi osalta.

Nootroopit.com ei ole vastuussa tuotteidemme väärinkäytöstä, eikä johtopäätöksistä joihin asiakkaamme päätyvät sivustoillamme tarjotun tiedon pohjalta. Tuotteidemme vaikutukset ovat aina yksilökohtaisia.

Huomioithan myös, että vaikka useiden tuotteiden sisältämien ainesosien on tieteellisesti näytetty aiheuttavan käyttäjässään reaktioita, kaikkien ainesosien yhdistelmää lopputuotteena ei ole kliinisesti testattu. 

Emme myöskään esitä yksityiskohtaisia väittämiä ainesosien yhdistelemisen takia aiheutuvista reaktioista. Viitaukset tuotteidemme ainesosien aiheuttamiin vaikutuksiin on tarkoitettu vain ja ainoastaan tarjoamaan käytännöllistä taustatietoa nootroopit aihepiiristä. 

Emme esitä terveysväittämiä, eikä näitä tulisi johtaa nootroopit.com myymien tuotteiden osalta.

Tällä verkkosivustolla olevat tiedot tarjotaan kuluttajalle sellaisenaan ja ilman takuuta. 

Tämän verkkosivuston tiedot saattavat sisältää teknisiä epätarkkuuksia tai kirjoitusvirheitä. Tietoja voidaan muuttaa tai päivittää ilman ennakkoilmoitusta.

Tuotteitamme ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille.

Aromaterapiakynä varoitukset:

Pidä poissa lasten ja lemmikkieläinten ulottuvilta. Tämä tuote EI SISÄLLÄ nikotiinia tai tupakkaa. 

Tästä huolimatta tätä tuotetta ei ole tarkoitettu alle täysi-ikäisille. 

ÄLÄ KÄYTÄ tuotetta, jos käytät lääkkeitä, sinulla on jokin sairaus, hengitysongelmia, olet alleginen jollekin ainesosalle tai olet raskaana ja/tai imetät. 

Lopeta käyttö ja käänny lääkärin puoleen, jos koet allergisen reaktion, sinulla on hengitysvaikeuksia tai jos ilmenee joitain muita haittavaikutuksia. 

Soveltuu vain ja ainoastaan ohjeiden mukaiseen käyttöön. Aromaterapiakynät on tarkoitettu vain ja ainoastaan satunnaiseen käyttöön. Eikä niitä myydä alaikäisille. Ei saa käyttää lisäaineiden kanssa. Säilytettävä viileässä ja kuivana.

Lääkeviranomainen ei ole arvioinut näitä väittämiä. Myymiämme tuotteita ei ole myöskään tarkoitettu diagnosoimaan, hoitamaan, parantamaan tai ehkäisemään sairauksia taikka vaikuttamaan kehon rakenteisiin ja aineenvaihdunnallisiin toimintoihin. Myymiämme tuotteita valmistetaan Euroopassa ja Aasiassa.

Vahingonkorvausvastuu

Useiden samankaltaisten aromaterapia tiedetään joskus kuumentuvan liikaa ja/tai räjähtävän. Tällöin kaikki akun sisältävät laitteet voivat aiheuttaa vahinkoa. 

Laitetta ei myöskään saa niellä, eikä työntää muihin ruumiin onteloihin. Toimitus-/säilytysputken korkki on pieni ja voi aiheuttaa tukehtumisvaaran pienille lapsille. 

Kairaamo Sp. z o.o. ei ole vastuussa mistään vammoista tai vahingoista, jotka johtuvat tällaisesta tapahtumasta, mukaan lukien aromaterapiakynien tuottaman sumun/höyryjen hengittäminen.

Kairaamo Sp. z o.o.:n vastuu ei voi ylittää tuotteiden hankkimiseen käyttämääsi rahamäärää, eikä siihen myöskään sisälly vastuuta mistään epäsuorista menetyksistä, voitonmenetyksistä, loukkaantumisista tai muista vahingoista. 

Jos sinulla on kysyttävää, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Rajoittamatta edellisen kappaleen soveltuvuutta asiakkaamme hyväksyvät myös, että tässä verkkosivuston vastuuvapauslausekkeessa esitetyt takuu- ja vastuunrajoitukset suojaavat Kairaamo Sp. z o.o.:n toimihenkilöitä, työntekijöitä, edustajia, tytäryhtiöitä, seuraajia, toimeksiantajia ja alihankkijoita sekä Kairaamo Sp. z o.o:ta.

Sinun on luettava kaikki ehtomme huolellisesti ja hyväksyttävä käyttöehtomme, vastuuvapauslausekkeemme, ikärajakäytäntömme, hyvityskäytäntömme ja tietosuojakäytäntömme kokonaisuudessaan ennen kuin teet ostoksen tai käytät tuotteitamme tai verkkosivustoamme. Tekemällä ostoksen tai käyttämällä tuotteitamme tai verkkosivustoamme hyväksyt, että olet lukenut ja hyväksynyt kaikki linkitetyt käytännöt ja niihin liittyvät ehdot.

Tehtävämme:

Auttaa ihmisiä lähemmäksi rauhan tunnetta.