Väsymyksen torjuminen nootropiineilla 24/7

Turhauttaako väsymyksen torjuminen? Oletko tuntenut olosi viime aikoina väsyneemmäksi ja uupuneemmaksi? Oletko yrittänyt nukkua ylimääräistä unta, mutta se ei auta? Olemme sanoneet sen ennenkin, mutta haluamme toistaa sen: Et ole ainoa, joka kärsii liiallisesta uneliaisuudesta tai päiväväsymyksestä.  

Sleep Foundationin mukaan lähes puolet amerikkalaisista ilmoittaa tuntevansa itsensä väsyneeksi päivisin kolmesta seitsemään päivänä viikossa. Voit kuitenkin tehdä muutaman elämäntapamuutoksen parantaaksesi unta, tunteaksesi itsesi hereillä olevaksi ja parantaaksesi hyvinvointiasi. Jatka lukemista, niin saat parhaat vinkit päiväaikaista väsymystä vastaan taistelemiseen.  

Väsymyksen torjuminen stressiä vähentämällä

Stressi on yksi yleisimmistä syistä, miksi ihmisillä on univaikeuksia. Kun mielesi on yhä kiihtynyt ja kehosi jännittynyt ahdistuneista ajatuksista ja seuraavan päivän töistä, et voi nukahtaa. Sinun on tyhjennettävä mielesi ja rentoutettava kehosi, jotta voit vaipua unimaailmaan. Tarjolla on useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit luoda täydellisen nukkumaanmenorutiinin, jolla parannat unta, vähennät stressiä ja tunnet itsesi virkeäksi seuraavana päivänä.  

Tasapainoinen ruokavalio nootropiineilla 

Sillä, mitä syöt, on merkittävä rooli kaikilla elämäsi osa-alueilla. Ravitsemus pitää kehosi toimintakykyisenä. Jos tankkaat yksinkertaisia hiilihydraatteja ja runsasrasvaisia ruokia, et saa hyvinvointiin tarvittavia vitamiineja ja kivennäisaineita. Ei ole mitään väärää herkutella silloin tällöin dekadentilla suklaajälkiruoalla ja jäätelöllä, mutta tarvitset tasapainoa. Syö sen sijaan runsaasti monimutkaisia hiilihydraatteja, kuten manteleita, vihreitä vihanneksia, papuja ja bataatteja.   

Käytä melatoniinikynää nukkumiseen 

Melatoniinin vaikutukset voivat luonnollisesti auttaa aikuisia ja lapsia nukkumaan. Melatoniinikynän höyry vaikuttaa paljon nopeammin kuin perinteisten ravintolisien, joiden vaikutus voi kestää tunnin tai kaksi. Sen sijaan melatoniinidiffuusorin avulla voit ottaa muutaman tuohuksen ja alkaa tuntea olosi uneliaaksi muutamassa minuutissa. Lisäksi et koe ongelmaa, jota ihmiset kokevat pillereiden ja purukumien kanssa. Jos otat nämä lisäravinteet liian myöhään, se voi sekoittaa aamusi. Koska kynä toimii lähes välittömästi, ei ole alkamisviivettä, joka voi johtaa päiväsumuun.  

Harrasta riittävästi liikuntaa 

Istuva elämäntapa voi johtaa liialliseen väsymykseen. Samaan aikaan, jos olet aina väsynyt ja treenaat päivittäin, sinun on ehkä vähennettävä ja annettava kehollesi taukoa. Hyvinvoinnin avain on tasapaino. Tämä ruokavalion, liikunnan ja unen symmetria luo unta edistävän ympäristön.  

Pysy nesteytettynä 

Kuivuminen voi aiheuttaa väsymystä. Kehosi on yli 50 % vettä ja aivosi 73 % H2O:ta. Jos et juo tarpeeksi, se voi vaikuttaa merkittävästi siihen, miltä sinusta tuntuu. Sen lisäksi, että tunnet itsesi jatkuvasti väsyneeksi, jos et pysy nesteytettynä, olet alttiimpi usein toistuville sairauksille, sokerinhimolle ja ihosi ulkonäkö voi kärsiä. Yritä juoda päivittäin 15,5 kuppia miehille ja 11,5 kuppia naisille. 

Noudata näitä vinkkejä, jotta nukut paremmin yöllä ja tunnet olosi levänneeksi päivällä. Mitä paremmat yöunirutiinit sinulla on, sitä enemmän saat levätä yöllä. Lisäksi voit taistella väsymystä vastaan ja nukkua paremmin melatoniini vapen avulla. Melatoniinin vaikutukset parantavat todistetusti kaikenikäisten unen laatua luonnollisesti.